Aranjare invitati in sala

Niciuna dintre problemele organizatorice ale unui botez nu este mai complicata decat …. aranjarea rudelor si prietenilor la masa :)

Fie X nu este prieten cu Y, fie Z nu poate sta la masa cu W pentru ca Z fumeaza, orice organizator va va putea spune cat de multe complicatii se pot ivi. Daca pentru cumparaturi, buget si orice altceva va veti gasi un sistem propriu prin care sa nu aveti dureri de cap, asezarea la mese a invitatilor poate fi o mare durere de cap.

La 123Flori.ro ne-am gandit sa va ajutam si va oferim o aplicatie prin care puteti vizualiza cu usurinta mesele si lista de invitati, puteti sa asezati invitatii la mese si puteti face schimbari care altfel v-ar fi foarte dificile. Iar la final va puteti trimite pe email aranjarea sau o puteti downloada, totul in mod gratuit!

Daca intalniti dificultati in utilizarea aplicatiei va invitatm sa ne contactati si echipa 123Flori.ro va va asista, iar daca doriti preluarea aplicatiei pe site-ul propriu, va invitam sa luati legatura cu echipa 123Flori.ro!

Accesati aplicatia aici!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Aranjare invitati in sala, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii