Idei si modele de lumanari botez de la 123Flori.ro

Modelele de lumanari botez comercializate de 123Flori.ro pot fi cumparate astfel:
pasi comanda lumanare botez la 123Flori

Informatii utile privind comenzile de lumanari de botez de la 123Flori.ro: Informatii despre firma / Cum comand? / Cum platesc? / Cum se livreaza?

De-a lungul anilor, 123Flori.ro a decorat lumanari de botez si aranjamente florale pentru toate preferintele clientilor, incepand de la petreceri simple pana la receptii fastuoase oferite in locatii selecte atat din Bucuresti dar si din provincie.

Asa cum este de asteptat, se remarca grija deosebita asupra lumanarii de botez, in functie de culori preferate dar si in functie de botezul unei fetite sau al unui baietel remarcandu-se diferite “favorite” (flori albastre, utlizare cymbidium, etc). De cele mai multe ori lumanarile alese sunt cu model simplu, albe.

Se remarca o grija din ce in ce mai mare pentru aranjamentele florale asezate in biserica. Impodobirea cristelnitei ocupa un loc central, iar 2-3 aranjamente florale pe trepied din fier forjat sunt din ce in ce mai folosite in biserici. Tipul de flori alese si bogatia aranjamentelor tine de preferintele parintilor si nasilor insa tendinta ce se urmeaza in ultimele luni include aranjamente simple din flori de sezon.

Aranjamentele florale pentru petrecere sunt realizate in functie de asezarea meselor la locatie, in functie de numarul acestora si de modul in care invitatii sunt asezati, dar si de specificul locatiei si tematica botezului. Cateva idei coloristice aveti si din partea noastra: albastru, portocaliu, rosu, galben, alb, crem, roz sau multicolor.

Pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie si cele mai bune idei pentru botezul dumneavoastra, va invitam sa ne contactati si echipa noastra va va sta la dispozitie!

Cum comand lumanari de botez de la 123Flori?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Idei si modele de lumanari botez de la 123Flori.ro, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii