Lumanari botez in 2013

Echipa 123Flori va asteapta si in 2013 cu oferta de lumanari botez cu livrare gratuita in Bucuresti. Acum poti plati si in rate, prin BRD Finance. Detalii mai jos!
pasi comanda lumanare botez la 123Flori

Informatii utile privind comenzile de lumanari de botez de la 123Flori.ro: Informatii despre firma / Cum comand? / Cum platesc? / Cum se livreaza?

In 2013 modelele preferate de lumanari botez sunt in culori clasice, orhideele fiind unele din cele mai cautate flori cand vine vorba de modele de lumanari de botez. Modelele oferite de 123Flori sunt livrate gratuit in Bucuresti, produsele fiind realizate din flori proaspete la care se adauga substante conservante asigurandu-se astfel atat conditii optime de livrare dar si pastrarea florilor proaspete cat mai mult timp.

Ca intodeauna, se recomanda ca plasarea comenzilor pentru lumanari de botez sa fie facuta cu minim 10 zile inainte de eveniment pentru a asigura existenta stocurilor de flori pentru realizarea produselor. Daca aveti de lansat comenzi last-minute va rugam sa ne contactati si vom gasi impreuna cele mai bune modele ce pot fi realizate pe termen scurt cu flori ce pot fi gasite rapid si din surse locale de incredere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Lumanari botez in 2013, 6.3 out of 10 based on 3 ratings

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii